Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O le maketi faʻaaliga taʻavale a le lalolagi e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 12.6 piliona i le 2027

E tusa ai ma le Yonhap News Agency, na tuʻuina atu e le Korea Display Industry Association le "Vehicle display Value Chain Analysis Report" i le aso 2 o Aokuso, o faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le maketi o taavale afi a le lalolagi e faʻamoemoe e tupu i se fua faatatau faaletausaga o le 7.8%, mai le $ 8.86 piliona mulimuli. tausaga ile $12.63 piliona ile 2027.

vcsdb

E tusa ai ma le ituaiga, o le maketi o le moli eletise (OLeds) mo taʻavale e faʻamoemoe e siitia mai le 2.8% i le tausaga talu ai i le 17.2% i le 2027. Faʻaaliga tioata tioata (LCDS), lea na faʻatatau i le 97.2 pasene o le maketi faʻaaliga taʻavale mulimuli. tausaga, e fa'amoemoe e fa'asolosolo malie.

O le maketi ole OLED ole maketi a Korea i Saute e 93%, ma Saina e 7%.

Aʻo faʻaititia e kamupani Korea i Saute le vaega o le LCDS ma taulaʻi atu i OLeds, o loʻo faʻaalia e le Faʻaaliga Faʻaaliga o le a faʻaauau pea a latou maketi maketi i le vaega maualuga.

I tulaga o faʻatauga, o le vaega o le OLED i faʻaaliga faʻapitoa e faʻamoemoe e tupu mai le 0.6% i le 2020 i le 8.0% i lenei tausaga.

I le faʻaopoopoga, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi faʻatautaia tutoʻatasi, o loʻo faʻateleina le galuega infotainment o le taavale, ma o le faʻaaliga i luga o le laupapa o loʻo faasolosolo malie ona faʻateleina ma maualuga atu.I tulaga o faʻaaliga tutotonu, o loʻo valoia e le asosi o uta o le 10-inisi poʻo le tele o panels o le a siitia mai le 47.49 miliona iunite i le tausaga talu ai i le 53.8 miliona iunite i lenei tausaga, o se faʻaopoopoga o le 13.3 pasene.


Taimi meli: Nov-24-2023