Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Le mamanu faʻapotopotoga o le PCBA Silk Print numera ma faʻailoga polar

E tele mataitusi i luga o le laupapa PCB, o a la galuega taua tele i le taimi mulimuli?Fa'ailoga masani: "R" o lo'o fa'atusalia le tete'e, "C" o lo'o fa'atusalia capacitors, "RV" o lo'o fa'atusalia tete'e fetuutuuna'i, "L" o lo'o fa'atusalia inductance, "Q" o lo'o fa'atusalia ai se triode, "d" o lona uiga O se fa'alava -board lona lua."X po'o le Y" o lona uiga o le vibration tioata, "U" o lona uiga o se feso'ota'iga tu'ufa'atasi, ma isi.

E masani lava, o isi mataitusi sei vagana ai le numera itiiti o loʻo faʻatusalia nisi faʻataʻitaʻiga, pou lelei ma le le lelei, faʻataʻitaʻiga vaega, ma pusa moli o le pusa uiga.I le faagasologa o le mamanu ma le gaosiga, e tatau ona e mafaufau i le maʻai o le amio.O faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga o uiga ma le logo vaega e manino, ina ia mafai e le gaosiga ona maua ni mataitusi manino.O loʻo i ai faʻamatalaga manino i luga o le laupapa e aloese ai mai mea sese i le taimi o le uelo ma le tausiga mulimuli ane.

Fuafuaga uiga tutusa i luga o le laupapa PCB

talafou-1

01. Numera lolomi silika

O le faʻaogaina o numera lolomi silika e mo le faʻapotopotoga vaega mulimuli, aemaise elemene faʻapotopotoga tusi lesona.E masani lava, o le faʻapotopotoga faʻapipiʻi o le PCB e faʻaaogaina mo le faʻatulagaina o mea.taua.

talafou-2

02. Fa'ailoga Polaris

I le pito i tua o le eletise, o le faʻamatalaga o le polarity o le itu o loʻo tafe i le matagaluega.PCB encapsulated mamanu polar uiga o le gauai atu i electrodes lelei ma leaga.

talafou-3

03. Tasi vae logo

Fa'apipi'i fa'apipi'i fa'atasi e masani lava ona tele pine, ma o le fa'ailoga e tasi-vaevae o le fa'atonuga lea e iloagofie ai le masini elemene.Afai o le PCB afifiina silika lomitusi uiga e leai se tagavai vae, po o le tulaga o le tasi vae logo e sese, o le a mafua ai le vaega e faapipii le faaletonu anti-oloa.

Fa'aletonu mamanu uiga i luga ole laupapa PCB

talafou-4

01. Ua ufiufi le numera bit

O mataitusi o lo'o i totonu ole fa'amatalaga fa'afeso'ota'i masini e ono iai e poloka pe ufiufi e le vaega.O le a mafua ai faigata i le faʻapotopotoga faʻapipiʻi, ma o le a mafua ai foi le faʻalavelave i toe faʻaleleia mulimuli ane.

talafou-5

02. O le numera tulaga e mamao tele mai le papa

O le uiga o le numera bit e mamao tele mai le vaega vaega, lea o le a mafua ai le numera o vaega tutusa pe a faʻapipiʻi le patch, ma e ono lamatia ai le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi mea sese.

talafou-6

03. O'i le upu Pitzer

O le fa'afeso'ota'i po'o le fa'apipi'i o mataitusi lolomi silika eseese o le a mafua ai ona faanenefu le lomitusi silika.Pe a faʻapipiʻi vaega, e le mafai ona faʻamaonia le laupapa afifi e fetaui ma le vaega.O le a iai le lamatiaga o le ueloina o fasi pepa.


Taimi meli: Apr-17-2023